Video : Tipsbladet
Champions League

Ronaldo: PSG-opgør kan definere vores sæson

Cristiano Ronaldo mener, at Champions League-opgøret med PSG kan definere hele Real Madrids sæson.

Når Real Madrid onsdag tager imod Paris Saint-Germain på Santiago Bernabeu, bliver det et opgør, der kan definere kongeklubbens sæson.

Det mener kongeklubbens superstjerne, Cristiano Ronaldo.

- Opgøret mellem Real Madrid og PSG er et, der kan definere hele sæsonen. Vi skal spille mod et stærkt hold med fantastiske spillere, som vi har meget respekt for. Men vi har allerede vist, at vi er et stærkt, sammenspillet og erfarent hold i denne turnering, udtaler Ronaldo ifølge klubbens egen hjemmeside.

Real Madrid har haft en svær sæson hidtil, og de er allerede røget ud af den spanske pokalturnering, mens de er hele 17 point efter Barcelona i den hjemlige liga. Her har Ronaldo haft svært ved at finde netmaskerne, men den portugisiske superstjerne har på det seneste genfundet formen.

I Champions League har hverken Real Madrid eller Ronaldo dog haft problemer. Real Madrid kom således sikkert videre fra gruppespillet i efteråret, mens Ronaldo scorede hele ni af klubbens 17 mål og er godt på vej til at blive turneringens topscorer for tredje gang i træk.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.