Video : Tipsbladet
Superliga

Lyngby-ejere: Aston Villa virkede interesserede i klubben

Forleden havde Lyngby Boldklub besøg af Aston Villa, og det møde forløb ifølge ejerkredsen "Friends of Lyngby" godt.

Lyngby Boldklub var helt ude på afgrundens rand, men i sidste øjeblik kom en gruppe lokale investorer ilende til og hev den væk fra kanten. Men selv om klubbens fremtid er økonomisk sikker, er den ikke nødvendigvis afklaret.

For flere parter er stadig interesseret i at købe sig ind i Superliga-klubben, herunder en gruppe med den tidligere Brøndby-formand og FC København-aktionær Aldo Petersen i spidsen. Også andre fodboldklubber har meldt deres interesse, og forleden var ledende skikkelser fra Aston Villa på besøg i Lyngby.

De blev blandt andet vist rundt på klubbens anlæg, og de holdt møde med både 'Friends of Lyngby', som de nye ejere kalder sig, og den lokale kommune. De møder forløb vel, og englænderne forlod Danmark med interessen intakt.

- Vi havde et godt møde med ledelsen fra Aston Villa. Vi har vist dem vores Lyngby-DNA både på banen og på powerpoint. De virkede interesserede i vores klub, og de drog hjem med et positivt indtryk efter deres møde med kommunen også, siger 'Friends of Lyngby'-talsmand Mads Byder til BT.

Byder bekræfter, at der er "udenlandsk interesse fra forskellige sider", men vil ikke nævne nogle navne. Den ene side skulle dog være Club Brugge, som BT omtalte i går.

'Friends of Lyngby' trådte i fredags til med tiltrængt kapital til den nødlidende klub, der ikke havde betalt sine ansatte løn for januar måned. Klubben var desuden blevet stævnet af SKAT og kunne se frem til et møde i retten tirsdag, hvor den risikerede at blive erklæret konkurs.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.