Liverpools Lovren: Vi kan gå hele vejen i Champions League
Foto: Aitor Alcalde/Getty Images
Champions League

Liverpools Lovren: Vi kan gå hele vejen i Champions League

Dejan Lovren tror på, at holdet kan vinde Champions League i år, og mener at Liverpool kan spille på rollen som underdogs

Der er mildest talt optimisme at spore i Liverpool efter den imponerende sejr på hele 5-0 ude over FC Porto i Champions League onsdag aften. Endda så meget optimisme, at en af holdets profiler nu går ud og snakker om muligheden for endnu engang at hive pokalen med de store ører til Anfield Road. Det er den kroatiske forsvarsspiller Dejan Lovren, som overfor Sky Sports giver udtryk for de høje ambitioner.

- Hvorfor ikke? Selvfølgelig kan vi det. Hvis vi gør vores job og alle forsvarer godt. Det er godt, når de ikke snakker om os. Måske folk vil se andre som favoritter. Det er endnu bedre. Jeg vil sige, vi er underdogs. Jeg elsker, når folk tænker sådan om os.

Det er særligt på baggrund af den flotte sejr over FC Porto, at optimismen nu bobler i Liverpool. Kampen viste ifølge Dejan Lovren, at holdet kan slå alle, hvis holdet spiller op til sit bedste. Og den viste også, at holdet ikke længere ser en kamp som overstået, når man er kommet komfortabelt foran. Som da man for eksempel smed en 2-0-føring mod Arsenal tilbage i december. 

- Jeg tror, vi har lært af vores fejl. Når du er foran 2-0 eller 3-0 tror du, det er slut. Men det er det ikke, og du bliver nødt til at spille videre. Men vi har så meget kvalitet, at vi kan slå alle, når vi spiller op til vores bedste. Så simpelt er det.

Liverpool står da også med tæt på begge ben i Champions Leagues kvartfinaler efter storsejren over FC Porto i onsdags. Herefter kan de sandsynligvis se frem til en mulighed for at bevise Dejan Lovrens påstand om, at holdet kan slå alle, da konkurrencen kun bliver hårdere og hårdere i turneringen. De skal dog lige igennem returopgøret mod FC Porto først, og det spilles på Anfield Road den 6. marts.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.