Daniel Agger imponeret: Van Dijk er en leder
Foto: Getty Images
Premier League

Daniel Agger imponeret: Van Dijk er en leder

Daniel Agger mødtes med Liverpool-truppen i Marbella i denne uge, hvor han fik en snak med Liverpoolfc.com. Her fortalte han, at han er imponeret over Virgil van Dijk, som er en stor leder på banen.

Daniel Agger er med sine ni sæsoner i Liverpool ikke en mand, som de glemmer lige med det samme i den røde Merseyside-klub. Liverpools hjemmeside har da også taget en snak med Agger, da Liverpools trup i disse dage er på en firedages træningslejr i Marbella, hvor Daniel Agger i øjeblikket også befinder sig. 

Her talte Agger blandt andet om den nye spiller på hans position - nemlig Virgil van Dijk.

- Jeg har set ham spille før, og han er en virkelig stærk spiller. Det er ikke let at tage skridtet fra Southampton til Liverpool, men hans start har været imponerende. 

- Han er virkelig på og ligner en en leder, der styrer tingene. Det er, både som spiller og hold, vigtigt at have en mand som ham. Det er stadig tidligt i hans Liverpool-karriere, men jeg håber, at han kan få det bedste frem i spillerne omkring ham i defensiven, fortalte Daniel Agger, der mødtes med Liverpool-delegationen i Marbella, selvom der ikke er mange spillere tilbage fra hans tid i klubben.

- Jeg har lige hilst på de fleste af gutterne, men størstedelen af dem har jeg ikke spillet med. Der er dog stadig et par stykker tilbage - jeg havde en god snak med Hendo (Jordan Henderson), og det er altid rart at se ham. 

Daniel Agger vandt i sine små ni år i Liverpool en Community Shield og et Liga Cup-trofæ.