Video : Tipsbladet
Superliga

Minor: Vi skal have respekt for Randers

Hobro IK skal præstere op til sit ypperste for at holde Randers FC fra fadet, ellers mister de point.

Hobro IK har overgået sig selv i denne Superligasæson og overvintrede på fjerdepladsen, og efter første vinterrunde i sidste uge er de nede på sjetteplads.

Det blev nemlig til et nederlag til AGF, men det har ikke fået Hobro IK ned med nakken. Om noget er de bare blevet yderligere bevidste om, at der kræves en stærk præstation, hver gang man er ude på banen.

Derfor venter der også en spændende dyst mod Randers FC, som er at finde på sidstepladsen.

-  Vi har haft fokus på at få smil og glæde frem, og så har vi kigget på vores opspil især. Men nu skal vi sku ud og have tre point, og det skal vi få ved at arbejde sindssygt hårdt for hinanden, siger Rasmus Minor til klubbens hjemmeside.

- Superligaen er en tæt række, og man skal være der på dagen og bringe den energi, det kræver. Det kan godt være, Randers befinder sig længere nede i tabellen end os, men vi skal have respekt for dem, for ellers taber vi.

- Jeg tror Randers kommer ud for fuld smadder. De skal vende deres stime hurtigst muligt, og jeg forventer, de kommer med et aggressivt pres og vil ud og give den en skalle på deres hjemmebane. Så vi skal respektere Randers, men stadig have fokus på vores eget spil.

Hobro IK spiller mod Randers FC klokken 14.00 på søndag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.