Video : Tipsbladet
Superliga

Erik Johansson tilbage på banen: Det vil stadig tage tid

Erik Johansson trænede mandag med holdkammeraterne i FC København for første gang siden august.

Erik Johansson er tilbage.

Den svenske midtstopper blev knæskadet tilbage i august, og han har siden kæmpet hårdt for at komme tilbage på træningsbanen og i kamp for de danske mestre. Denne mandag nåede han den første milepæl, da han for første gang siden, at skaden indtraf, trænede med sine holdkammerater i FC København.

Derfor er Erik Johansson også en glad mand, og nu er næste skridt at få spilminutter.

- Det er bare en glæde og en fantastisk følelse i kroppen. Adrenalin, høj puls og det hele. Det er helt fantastisk at være på banen igen sammen med andre mennesker, i stedet for bare at træne med fysioterapeuten indenfor. Det gør en stor forskel, og jeg elsker bare at være ude på træningsbanen igen, siger Erik Johansson til FCK TV og tilføjer:

- Mit touch på bolden er nok ikke på 100 procent endnu, men der er noget tid endnu til at få den helt på plads. Vi må se, hvor lang tid det tager, inden jeg kan komme i betragtning til en kamptrup. 

- Vi har en plan, men det kommer til at tage et stykke tid. Selv om jeg er tilbage på træningsbanen nu, så betyder det ikke, at jeg spiller kamp om to uger. Det vil tage sin tid, og vi gør det med forsigtighed, så jeg ikke får nogle tilbageslag og får en skade igen med det samme.

Erik Johansson nåede at spille fem Superliga-kampe for FCK inden sin skade. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.