Würtz glæder sig: Der er noget spændende undervejs i AaB
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Würtz glæder sig: Der er noget spændende undervejs i AaB

Anfører Rasmus Würtz har netop forlænget sin kontrakt med AaB, og han håber, at holdet peaker i denne eller næste sæson. Der er i hvert fald spændende tider på vej til Aalborg, mener han.

Der var lige knap en time til kampstart mod Brøndby IF, da AaB i går sendte en pressemeddelelse ud. Klubben havde forlænget kontrakten med anfører Rasmus Würtz, stod der i den.

Nu løber samarbejdet til sommeren 2019, og 34-årige Würtz kan dermed lægge yderligere alen til sin rekord for flest Superliga-kampe i historien. 426 af slagsen har han spillet, hvilket er 29 mere end nummer to på listen, Hans Henrik Andreasen.

Würtz håber dermed, at han bliver en del af endnu en stor periode for AaB. Ifølge kaptajnen er der i hvert fald noget i gære i det nordjyske, som han gerne vil være med til at føre ud i livet.

- Jeg er selvfølgelig glad for, at det er kommet på plads. Der var jo en chance for, at man kan nå til enighed, når både AaB og jeg var interesseret i, at jeg skulle blive. Efter 14 sæsoner i klubben siger det sig selv, at AaB er et sted, jeg kan godt lide at være. Jeg ser noget perspektiv i det. Jeg håber, vi peaker – måske ikke i denne sæson, men så i næste – der er meget spændende undervejs. Det glæder jeg mig til, siger han til BT.

AaB-anføreren ved endnu ikke, om det bliver karrierens sidste kontrakt; det kommer an på, om kroppen og niveau kan følge med om et års tid. Han skal dog fortsætte længere end det, hvis han skal slå endnu en rekord, nemlig kamprekorden i AaB.

Den er Torben Boye indehaver af med sine 560 kampe, og Würtz er nummer to på listen med 456. Nummer 457 kan komme på søndag, når AaB får besøg af FC Nordsjælland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.