Video : Tipsbladet
Superliga

David N: DAP spillede fantastisk

David Nielsen tager Daniel A. Pedersen i forsvar efter nederlaget til FC København.

Daniel A. Pedersen fik søndag chancen i AGF's midterforsvar mod FC København, hvor han erstattede Pierre Kanstrup. Den rolle løste Pedersen fint, indtil det 83. spilleminut, hvor han var kraftigt involveret i kampens enlige socring, som Federico Santander stod for.

AGF's cheftræner David Nielsen tager dog sin spiller i forsvar efter opgøret, som endte 1-0 til gæsterne:

- Den springer op, rammer DAP (Daniel A. Pedersen red.) i hovedet og hopper indad i banen. Det gør det muligt for Santander at komme igennem. Jeg synes, at DAP løser rollen flot. Han tager sværdet frem og siger, jeg er klar til at spille i midterforsvaret, når Pierre ikke kan.

- Det er super holdånd. Han spiller en fantastisk kamp i midterforsvaret indtil deres scoring og holder styr på en guldgrube af angribere, så det var godt, fortalte David Nielsen efter kampen til tipsbladet.dk

Det er kun anden gang, at modstanderne scorer mod AGF i dette forår, og selvom aarhusianerne er blevet mere konsistente i særligt defensiven, er det kun blevet til en enkelt sejr i de fem kampe i 2018. 

David Nielsen roser dog sit mandskab, som han mener arbejder i den rigtige retning:

- Vi møder et godt fodboldhold i dag. Vi gør rigtig mange gode ting. Kampen er helt jævn, og vi spiller helt op med FCK. Vi er ærgerlige over, at vi ikke får puttet bolden i kassen på nogle af de opløb, som vi har til det at få spillet chancen stor nok.

- Der er kun en vej for os, og det er at arbejde ud fra den base, vi har nu. Det er et andet hold nu, end det hold som tabte 4-0 inde i Parken for fire måneder siden, fortæller han afslutningsvist.

Næste kamp for AGF er på fredag, hvor de besøger OB.

Se eller gense højdepunkterne fra kampen i videoen over artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.