FCM's Tychosen: Alle point er lige vigtige
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

FCM's Tychosen: Alle point er lige vigtige

Mads Døhr Tychosen forventer en svær kamp mod SønderjysE, der vil jagte deres chance for at komme med i mesterskabsslutspillet. Han kalder tre point mod SønderjyskE ligeså vigtige som tre point mod FCK

FC Mitjylland tager i sidste runde af Alka Superligaens grundspil imod SønderjyskE hjemme på MCH Arena. Her skal mesterskabsbejlerne forsøge at tage tre point mod en modstander, der har mindst lige så meget at spille for, som hjemmeholdet. I et interview til klubbens hjemmeside fortæller FC Midtjyllands Mads Døhr Tychosen, at man da også forventer at møde et motiveret SønderjyskE-hold.

- Det er et rigtig godt hold, og et hold, der har en masse at spille for i og med, at de stadig kan nå top seks. Der er lige nogle andre resultater, der skal flaske sig for dem, men de har muligheden. Så jeg er sikker på, at det er et topmotiveret SønderjyskE-hold, vi skal møde. 

Selvom FC Midtjylland for længst sikrede sig adgang til mesterskabsslutspillet, tæller alle point stadig i kampen om mesterskabet. Her ligger man lige nu side om side med Brøndby, hvor kun en bedre målforskel holder midtjyderne fra førstepladsen. 

- Vi spiller om tre point, ligesom vi kommer til at gøre i slutspillet. Så de her tre point kan være lige så vigtige som tre point mod FCK. Vi går ud for at spille for at vinde selvfølgelig, og for at få de tre point.

De tre point bliver dog ikke nemme at få. Udover motivationen kommer SønderjyskE med et hold, der ifølge Tychosen har godt styr på deres spilkoncept. 

- De er rigtig, rigtig gode på omstillinger specielt, med nogle hurtige folk oppe foran. Og så står de altid godt nede bagi. Så det er et rigtig bundsolidt hold.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.