Video : Tipsbladet
Landshold

Nicklas Bendtner om fremtiden: Kan finde på at spille alle steder

Nicklas Bendtner udelukker ikke noget i forhold til fremtiden - heller ikke Kina.

Nicklas Bendtner blev i 2017 topscorer i Norge med 19 ligamål for Rosenborg BK, og dermed havde danskeren en stor aktie i Trondheim-klubbens mesterskab. 2017 blev samtidig året, hvor Bendtner igen for alvor fik gang i karrieren efter nogle sløje år med manglende spilletid.

Nicklas Bendtners fremgang blev også noteret af andre klubber, og i januars transfervindue var der en del rygter om den danske landsholdsspiller. Det mest konkrete var franske Bordeaux, hvor manager Gustavo Poyet selv bekræftede interessen for Bendtner.

Danskeren valgte som bekendt at blive i Rosenborg BK, hvor lønnen er lavere, men glæden større.

- Man lytter altid, men for mig var der ingen tvivl om, at jeg gerne ville blive i Rosenborg. Jeg ser den sæson, jeg havde, som en af mine bedste, og jeg er meget stolt over de ting, jeg opnåede med Rosenborg og med mig selv. Så der skulle virkelig meget til, at jeg ville ændre noget og sætte en masse på spil frem mod et VM. Det var en beslutning taget med henblik på VM også. Jeg følte, det var det rigtige for mig at blive, siger Nicklas Bendtner.

Mange fodboldspillere drager i disse år til Kina, der er på vej fremad med stormskridt, og hvor det ikke er nogen hemmelighed, at der også er adskillige millioner at tjene. Nicklas Bendtner har som så mange andre været rygtet til "Riget i Midten".

Og han vil ikke afvise, at han en dag drager til Kina.

- Jeg kunne finde på at spille alle steder - så bestemt, lyder det fra Nicklas Bendtner, der har kontrakt med Rosenborg BK frem til udgangen af 2019.

Nicklas Bendtner er i øjeblikket samlet med det danske landshold, der i aften møder Panama i en venskabskamp. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.