Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby vil gerne forlænge med anføreren - men har ikke tilbudt en kontrakt

Johan Larsson har kontraktudløb til nytår, men har ikke modtaget tilbud om en forlængelse. Brøndby IF har dog indikeret, at klubben gerne vil skrive en ny aftale med kaptajnen.

Johan Larsson er på toppen af sin karriere. Han er 27 år, anfører i Brøndby IF og i fuld gang med en tæt mesterskabsduel. Der er grunde nok til at ville forlænge den kontrakt, der udløber til nytår, men endnu har klubben ikke tilbudt kaptajnen en forlængelse.

Til gengæld har den indikeret, at den gerne vil beholde ham, efter aftalen udløber. Det fortæller Johan Larsson selv efter søndagens derbysejr mod FC København.

- Jeg forhandler ikke med Brøndby, men jeg har fået en tilkendegivelse om, at de gerne vil have, jeg fortsætter i klubben, siger Johan Larsson ifølge Ekstra Bladet.

Dermed kan spekulationerne om backens fremtid fortsætte lidt endnu. Tidligere blev han citeret for, at han ville videre, når kontrakten i Brøndby udløber, men senere sagde han, at det citat var taget ud af kontekst.

- Jeg har ikke hørt noget fra Brøndby angående en forlængelse. Jeg har kontrakt til 2018, og det er det, jeg fokuserer på. Jeg har godt set historierne om, at jeg skulle have udtalt, at jeg forlader Brøndby, når min kontrakt udløber, men det er taget helt ud af en kontekst. Jeg har slet ikke snakket med Troels (Bech, sportsdirektør, red.) om den del, sagde han til tipsbladet.dk i marts i fjor.

Johan Larsson har spillet i Brøndby siden februar 2015. Han har nået 140 kampe for klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.