Zlatan: Der er skyhøje chancer for at jeg spiller til VM
Foto: Getty Images
VM

Zlatan: Der er skyhøje chancer for at jeg spiller til VM

Det nærmer sig to år siden Zlatan sidst spillede for det svenske landshold, men nu nærmer et comeback sig tilsyneladende.

Zlatan Ibrahimovic stoppede egentlig med landsholdsfodbold efter EM i 2016, men siden Sverige kvalificerede sig til VM i Rusland efter to playoff-kampe mod Italien har spekulationerne om et comeback for den svenske angriber taget til.

Zlatan har nu også sendt et ret stort signal om, hvad der kommer til at ske med ham til sommer. Det gør han på Twitter, hvor han slår fast, at chancerne for, at han kommer til VM er skyhøje.

Tidligere er det også kommet frem at Zlatan og landstræner Janne Andersson er i dialog omkring, at det svenske landshold igen kan komme til at gøre brug af den nye LA Galaxy-spiller.

Ibrahimovic er indehaver af rekorden for fleste mål for det svenske landshold, da han nåede op på 62 af slagsen i 116 kampe, og han har stadig mål i støvlerne, da det allerede nu er blevet til tre mål i den nye amerikanske klub.

Sverige er kommet i gruppe med Tyskland, Mexico og Sydkorea.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.