Vidal skal have indgreb: Misser muligvis begge opgør mod Real Madrid
Foto: Getty Images
Champions League

Vidal skal have indgreb: Misser muligvis begge opgør mod Real Madrid

Arturo Vidal måtte forlade træningen i Bayern München med endnu en knæskade, som betyder, at han nu skal have et indgreb.

Bayern Münchens chilenske midtbanespiller Arturo Vidal har siden slutningen af marts haft problemer med sit højre knæ, og nu har han været ude for et stort tilbagefald, så han var nødt til at forlade træningen i en golfvogn.

Det betyder nu, at der skal et indgreb til for at få Vidal i gang igen. Det fortæller Bayern-træner Jupp Heynckes til klubbens pressemøde forud for pokalkampen mod Leverkusen.

- Arturo faldt uden kontakt fra nogen andre, og nu er der et problem i det ene knæ. Han har nu brug for et mindre indgreb, og han vil nu sidde udenfor i en periode. Vi ved dog, at Arturo er en fighter, og jeg er helt tryg ved hans genoptræning, siger Heynckes.

Udover kampe i Bundesligaen og den tyske pokalturnering er der også to opgør mod Real Madrid på vej i Champions League. Her er den første kamp om ni dage, og det er sandsynligt, at han vil misse den første og muligvis også returkampen.

Det lader endvidere til, at det er samme område i knæet, som holdt Vidal ude af den første kamp mod Sevilla i Champions League i kvartfinalen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.