Video : Tipsbladet
Superliga

Kusk tilbage i Parken: Tilskuerne bliver hurtigt utålmodige

Kasper Kusk var onsdag aften tilbage i Telia Parken, efter at han forlod FC København til fordel for AaB i januars transfervindue. Kantspilleren nød gensynet.

Kasper Kusk forlod i januars transfervindue FC København til fordel for AaB, og dermed er kantspilleren vendt hjem til Aalborg. Onsdag var han dog igen på visit i hovedstaden, da AaB mødte de danske mestre i mesterskabsspillet.

Hjemmeholdet vandt opgøret 2-1, og det gav Kasper Kusk en bitter eftersmag på en ellers speciel aften.

- Det var en sjov kamp at spille for mig. Jeg har mange venner i både FC København og AaB, og det var selvfølgelig sjovt at være tilbage og vise, at jeg stadig er en god fodboldspiller. Så det var dejligt, selv om vi tabte, siger Kasper Kusk og tilføjer:

- Man kunne godt mærke, at de var lidt frustrerede til sidst, og det kan jeg også huske fra mig selv. Tilskuerne forventer, at man kører alle hold over i Superligaen, så hvis man kan holde FCK lidt hen og ikke komme bagud med et par stykker i starten, bliver tilskuerne lidt utålmodige, og det hjælper i hvert fald ikke hjemmeholdet. Det kunne man godt mærke, men jeg synes, de kommer godt ud til anden halvleg, og der manglede vi lige et par procenter. 

Synes du, at det er et bedre FCK-hold nu, end det du forlod?

- De har fået et par gode spillere. Viktor Fischer taler for sig selv, jeg er lidt overrasket over Jonas Wind, men jeg synes, han spiller rigtig godt. FCK har et godt hold, men nogle gange kører det bare ikke, som man håber og tror, men de er ved at få gang i den igen, og det er fedt for dem, siger Kusk.

Savner du at spille i Parken?

- Der er en god atmosfære, men jeg er sindssygt glad for at være i AaB og glad for at få en masse spilletid og tillid fra trænerteamet. Det nyder jeg helt vildt, lyder det fra AaB-profilen.

AaB og Kasper Kusk møder FC Midtjylland på søndag. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.