Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: En fotograf blev nedlagt

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem OB og Lyngby BK.

OB – Lyngby BK 3-0
1-0 Marco Lund '6
2-0 Nicklas Helenius '35
3-0 Ander K. Jacobsen '49

Kampens bedste:

OB: Da Nicklas Helenius brød igennem hos AaB, vidste man bare, at der ville være mål, når han kom alene afsted. Det viste han igen i dag, da han udnyttede en friløber, og han havde også mange andre stærke offensive aktioner. 

Lyngby BK: Det var en rigtig dårlig kamp for Lyngby BK, og der var ikke mange gode aktioner fra nogen i løbet af kampen. Skal man alligevel pege på en, så viste Emilio Simonsen lidt prøvelser på sit store talent i løbet af de 90 minutter.

Kampens værste: Oskar Snorre fik en fuldstændig miserabel start på kampen. Først gav han et hjørnespark væk, og et par minutter senere leverede han det måske største drop i sæsonen, da et hovedstød langt udefra kom mod ham. I stedet for at gribe bolden smuttede den ind i målet. Det må aldrig nogensinde ske i en så upresset situation som denne. Og så var der flere gange, hvor hans udspark ramte en OB-spiller og potentielt kunne have gået i mål. 

Kampens detalje: Kampen var ikke mange minutter gammel, førend den første kollision var en realitet - men den var lidt bizar. Det var nemlig Ryan Johnson Laursen, som løb ud over baglinjen og i den forbindelse fik nedlagt en fotograd, der imidlertid bare grinede af situationen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.