Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Ajax håber på hurtig Mathias Jensen-aftale

Ajax håber at kunne lukke en aftale med FC Nordsjælland om Mathias Jensen i nærmeste fremtid.

FC Nordsjælland-profilen Mathias Jensen er jagtet vildt og voldsomt, og en af de klubber, der med sikkerhed har et godt øje til den 22-årige FCN-anfører, er danskerglade AFC Ajax. Storklubbens danske scout John Steen Olsen har længe fulgt Mathias Jensen, og han har givet sine varmeste anbefalinger.

Et prisskilt på over 50 millioner kroner har været nævnt i forbindelse med Mathias Jensen, og der har været spekuleret i, om det er for meget for en klub som Ajax, der trods alt ikke har de samme økonomiske muskler som eksempelvis engelske klubber.

Svaret på det spørgsmål er; tilsyneladende ikke.

Onsdag morgen skriver Voetbal International, at Ajax håber at lande en aftale med FC Nordsjælland om Mathias Jensen i nærmeste fremtid. Dermed kan Ajax ligne en favorit til at sikre sig en underskrift fra den danske midtbanespiller, der har kontrakt med FC Nordsjælland frem til sommeren 2020.

Ifølge det hollandske medie skal Ajax foruden Mathias Jensen være tæt på at sikre sig forsvarsspilleren Lisandro Magallán fra Boca Juniors. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.