Video : Tipsbladet
Europa League

Wenger efter exit: Jeg er meget ked af det

Arsène Wenger var forståeligt nok nedslået efter nederlaget til Atletico Madrid, der betød exit fra Europa League. Det var franskmandens sidste mulighed for et trofæ med Arsenal

Arsenal røg torsdag aften ud af Europa League, da man i den anden semifinalekamp mod Atletico Madrid tabte 1-0 på udebane efter 1-1 i den første kamp. Det blev dermed den snart afgående Arsenal-manager Arsène Wengers sidste europæiske kamp for klubben, da han stopper hos the Gunners efter denne sæson.

Efter en skidt sæson var Europa League også London-klubbens sidste mulighed for et trofæ inden Wenger tager sin afsked, og derfor var det ifølge BBC også en trist Arsène Wenger, der snakkede med pressen efter kampen.

- Fodbold kan være ondskabsfuldt. Jeg er meget ked af det. 

Ifølge Wenger præsterede holdet ellers godt over de to kampen, hvilket gør det samlede nederlag ekstra svært at sluge. Men der manglede effektivitet fra Arsenals side.

- Vi styrede ikke de vigtige momenter i nogen af de to kampe. Vi var foran 1-0 på hjemmebane med 10 minutter tilbage, og så indkasserer vi et dumt mål. I aften (i går, red.) så vi okay ud, og blev så straffet på en kontra. Når du ryger ud af en turnering med den præstation vi havde over 180 minutter, er det svært at sluge.

Men selvom han stopper, og det ikke blev til sølvtøj i denne sæson, frygter Arsène Wenger ikke for Arsenals fremtid efter han forlader klubben. Det var kampene mod Atletico Madrid blandt andet med til at bevise.

- Der er nogle gode ingredienser i dette hold. De skal nok slå tilbage.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.