OB-træner håber på fit Casper Nielsen i AGF-retur
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

OB-træner håber på fit Casper Nielsen i AGF-retur

Casper Nielsen pådrog sig en skade, da OB søndag tabte til AGF, men cheftræner Kent Nielsen håber på at kunne råde over midtbanemanden igen, når der er returkamp om seks dage.

Det var ikke nogen god anden halvleg for OB, da holdet søndag mødte AGF i den første af to playoffkampe på vejen mod Europa League. Værst var de to mål, holdet indkasserede, men undervejs måtte Casper Nielsen også udgå med en skade.

Den skade plager ham stadig her dagen derpå, og Nielsen deltog ikke i OB-træningen sammen med sine holdkammerater. Hans træner, Kent Nielsen, nærer dog fortsat håb om at kunne råde over midtbanemanden i returkampen på søndag.

- Casper Nielsen kom gående til træning i dag, og vi håber da, at han i slutningen af ugen kan deltage i træningen. Det er ikke en alvorlig ankelskade men et vrid, og han har været ude for noget lignende tidligere, så det ser fornuftigt ud, siger Kent Nielsen til Sport Fyn.

Lokalmediet oplyser desuden, at Rasmus Festersen ikke spiller reserveholdskamp i dag, mandag, da han fortsat er syg.

OB får givetvis brug for alle de kampklare spillere, som holdet kan mønstre, for det har et efterslæb af indhente. De to AGF-mål i anden halvleg betød, at det hvidklædte hjemmehold vandt kampen 3-2, selv om OB ellers var foran to gange.

Den samlede vinder møder vinderen af dobbeltopgøret mellem SønderjyskE og Hobro IK. Den første kamp her endte 1-0 til SønderjyskE.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.