Aston Villa slår Middlesbrough og spiller sig tættere på Premier League
Foto: Getty Images
Premier League

Aston Villa slår Middlesbrough og spiller sig tættere på Premier League

Den engelske traditionsklub er nu kun én sejr fra at vende tilbage i Premier League, efter at de tirsdag aften spillede 0-0 mod Middlesbrough og dermed sikrede videre avancement med en samlet 1-0-sejr.

Aston Villa tog mandag aften et stort skridt mod Premier League, da de med en samlet 1-0-sejr over Middlesbrough spillede sig i playofffinalen om oprykning til den bedste engelske række.

Efter en 1-0-sejr i det første opgør kunne Steve Bruces mandskab nøjes med uafgjort i hjemmekampen, og det var også det endte med, selv om Middlesbrough kom tættest på ved Stewart Downing kort før tid.

Men der var ingen af holdene, der fik sendt bolden i netmaskerne, og da dommeren fløjtede af var resultatet det samme, som da han fløjtede kampen i gang: 0-0.

Det resultat betyder, at Aston Villa nu blot er én sejr fra at spille Premier League i næste sæson.

Mandag aften spillede Fulham sig videre med en samlet 2-1-sejr over Derby, og Fulham og Aston Villa tørner sammen i den afgørende kamp på Wembley den 26. maj, hvor de skal forsøge at spille sig op i det fine selskab.

Fulham har ikke spillet Premier League-fodbold siden 2013/14-sæsonen, mens Aston Villa kun har tilbragt de seneste to sæsoner i den næstbedste engelske række.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.