Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: FCK forsøger at lokke landsholdsspiller hjem til Superligaen

FC København er gået på jagt efter en midterforsvarer, og de kigger nu mod England, hvor der løber en dansk landsholdsspiller rundt, men det kan blive svært for københavnerne at hente ham hjem til Superligaen.

Det er efterhånden ret åbenlyst, at FC København ønsker at hente en ny midterforsvarer i sommerens transfervindue.

Der er således dukket et billede op, hvor Ståle Solbakken og Sotirios Papagiannopoulos mødtes på en café i Stockholm. Svenskeren er dog ikke den eneste spiller, som FC København kigger på i øjeblikket.

Til sommer har Andreas Bjelland kontraktudløb i Brentford, og FC København er meget interesserede i at lokke den danske landsholdsspiller hjem fra England, hvor han har optrådt siden 2015.

Det skriver BT i dag.

FC København har i de seneste år haft stor succes med at hente danske landsholdsspillere som Stephan Andersen, William Kvist og Viktor Ficher tilbage fra udlandet, men det kan dog blive problematisk denne gang, eftersom 29-årige Andreas Bjelland tilsyneladende ikke har opgivet håbet om at spille i Premier League.

Andreas Bjelland har ikke været fast mand hos Brentford i the Championship siden begyndelsen af marts, men han synes dog stadig at være en sikker mand på Åge Hareides holdkort, når Danmark spiller VM-slutrunde i Rusland til sommer.

Her kan Andreas Bjelland med en god turnering muligvis gøre sig så attraktiv for andre klubber, at FC København ikke kan lokke den tidligere FC Nordsjælland-profil tilbage til Superligaen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.