Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko om Brøndby-gummiben: Det brænder på tungen for at sige det

Det var tilfældigt, at flere FC Midtjylland-spillere forleden nævnte Brøndby IF og gummiben i samme sætning, siger Erik Sviatchenko. Han holder fast i, at rivalerne har en psykologisk udfordring.

Mikkel Duelund sagde det. Claus Steinlein sagde det. Marc Dal Hende sagde det. Gummiben.

Det var, hvad FC Midtjylland-lejren mente, at Brøndby IF var ved at få, efter de vandt på udebane i mandags og lagde sig side om side med de blågule i Superliga-tabellen. Samme ord blev nævnt så mange gange, at Troels Bech mente, at de havde været på mediekursus i Ikast og Herning, men det var ganske tilfældigt.

Det er i hvert fald meldingen fra FC Midtjyllands Erik Sviatchenko, der dog holder fast i, at betydningen bag - at Brøndby er under pres, fordi de risikerer at blive hentet - er god nok.

- Jeg tror, det var en spontan ting. Det brænder lidt på tungen for at sige det. Men vi ved da godt, at den situation, Brøndby står i, hvor de havde gjort klar til guldfest, og de så taber, er ret psykologisk udfordrende, siger han til Metroexpress.

- Der en del af de spillere i Brøndby, som ikke har stået i den situation, hvor de kan vinde noget stort i deres karriere, så vi kan da håbe på, at det kan forplante sig en smule, men i sidste ende skal vi selv levere varen. Det er det, vi fokuserer på.

Det fokus kan Erik Sviatchenko og de andre FC Midtjylland-spillere så passende rette mod FC København, som i aften udgør næste modstander på vej mod det guld, som de drømmer om.

Umiddelbart efter topkampen i Parken går Brøndby IF på banen i Horsens, hvor det vil vise sig, om de midtjyske gummiben-profetier holder stik.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.