Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-angriber kan ophæve aftale ved nedrykning

Randers-angriberen Mikael Boman kan forlade kronjyderne efter blot en halvsæson, hvis det ender med, at klubben rykker ned.

Randers FC hentede i januars transfervindue den svenske angriber Mikael Boman til klubben, og han underskrev en kontrakt frem til udgangen af 2019. Den kan dog blive revet i stykker allerede om et par uger.

Göteborgs-Posten skriver, at den tidligere IFK Göteborg-angriber har en klausul i sin kontrakt med Randers FC, der gør, at han kan annullere den, hvis holdet rykker ned i denne sæson. 

- Jeg tænker ikke på det lige nu. Fokus er udelukkende på, at vi skal overleve, siger Mikael Boman til avisen.

Randers FC tog torsdag et stort skridt mod overlevelse, da det blev til en 2-1-sejr ude over Lyngby BK. Hvis kronjyderne kan forsvare føringen i returkampen på hjemmebane 2. pinsedag, er Randers FC sikret endnu en sæson i Danmarks bedste fodboldrække. Skæbnekampen bliver formentlig uden Mikael Boman. Svenskeren var skadet i torsdagens opgør, og han kan næppe nå at blive klar til på mandag.

Mikael Boman står noteret for 10 Superliga-kampe og et mål for Randers FC, og han lægger ikke skjul på, at den danske liga er noget anderledes, end han havde forventet.

- Jeg troede, at den danske liga ville være mere possession-orienteret end den svenske, men sådan er det ikke. Han er det mere kampfodbold, mere frem og tilbage og fokus på dødbolde og lange indkast, siger Randers-angriberen.

Mikael Boman scorede sit hidtil eneste mål for Randers FC mod OB for en måned siden.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.