Video : Tipsbladet
VM

Southgate: CL-succes til Liverpool kan hjælpe landsholdet

Med flere VM-aktuelle englændere på holdet ser den engelske landstræner Gareth Southgate meget frem til næste uges finale i Champions Leauge. Han tror på, at en Liverpool-sejr kan give et boost til England forud for VM

Når Liverpool på lørdag spiller Champions League-finale mod Real Madrid, sidder Englands landstræner Gareth Souttgate og kigger ekstra nervøst med. Han har nemlig flere af Liverpools spillere med i sin foreløbige VM-trup, og han tror på, at CL-succes til Liverpool kan føre til VM-succes for England.

Både Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold og Adam Lallana er inde i Southgates overvejelser forud for slutrunden, og er samtidig blandt Liverpool-managers muligheder til Champions League-finalen. Og hvis de støder til VM-truppen en en finalesejr i bagagen, forudser Southgate, at det vil give et boost til hele truppen. Det skriver Sky Sports.

- Du vil have dem (spilerne, red.) til at opleve sejre, fordi så ved de, hvad det kræver. Den dedikation og den tankegang det kræver at overkomme forhindringer, og de fået tro på det efter de store kampe. Så jeg tror det er en god ting for engelsk fodbold. Liverpool repræsenterer England i den finale.

Hvor Adam Lallana indtil videre er en del af af Southgates reservetrup, ser VM-chancerne bedre ud for Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold. Henderson er endda inden i Gareth Southgates overvejelser til at bære anførerbindet for England under slutrunden.

Før de kommer så langt skal de sammen med resten af Liverpool-holdet forbi Real Madrid i Champions League-finale. Real Madrid har vundet turneringen de sidste to år, så det bliver lidt af en opgave, som the Reds skal klare i Kiev på lørdag. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.