Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE overrasker: Henter Absalonsen hjem igen

Johan Absalonsen vender tilbage til SønderjyskE efter ét år i Australien. Han har fået en etårig kontrakt.

Han nåede kun at få ét år i udlandet, inden han vendte hjem igen. Johan Absalonsen er netop blevet præsenteret som ny, gammel spiller i SønderjyskE, hvor han også huserede indtil for et år siden.

Absalonsen spillede i klubben fra 2012 til 2017, inden han skiftede til Adelaide United i den australske liga. I næste sæson står den så på Superliga-fodbold igen.

- Johan Absalonsen er en fantastisk fyr, som leder med det gode eksempel på banen og i omklædningsrummet. Vi kender hinanden ud og ind efter fem gode sæsoner, så han vil også kunne bidrage fra første fløjt, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

- Han kommer til at spille en vigtig rolle igen for os, og han har stadig en masse at give af. Det viste han inden han rejste ”down under”, og han har i den grad også vist det i Adelaide United. Vi glæder os til at se ham tilbage igen i den lyseblå trøje.

Johan Absalonsen har fået en etårig aftalen med SønderjyskE. Han fik meget af sit år i Australien ødelagt af skader og nåede 12 kampe med seks mål til følge.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.