Lykkelig Esbjerg-helt: Jeg har bare lyst til at feste nu
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Lykkelig Esbjerg-helt: Jeg har bare lyst til at feste nu

Anders Dreyer var lykkelig over sin egen og Esbjerg fB's præstation, da de sikrede sig oprykning til Superligaen med en 3-0-sejr.

Anders Dreyer var med tre mål i løbet af kampens sidste tyve minutter den helt store helt, da Esbjerg fB sikrede sig oprykning til Superligaen. Og offensivspilleren var naturligvis lykkelig over, at opfylde sæsonens mål, da TV3 fangede efter kampen.

- Det er fantastisk. Det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen jo, og det er synd for Viborg (Silkeborg IF, red.), men vi tager sgu deres plads nu, lød det fra matchvinderen, der var i festhumør:

- Det er dejligt at krydre det med mit første hattrick nogensinde. Jeg har bare lyst til at feste nu.

Kantspilleren har været i fantastisk form i løbet af denne sæson, hvor han snuppede topscorertitlen med 18 mål i 1. division, og det kan muligvis få andre klubber til at forsøge at snuppe Esbjerg fB-profilen. Det er imidlertid ikke noget, han vil tænke på lige nu.

- Det tænker jeg ikke på lige nu. Jeg skal bare fejre, at vi er rykket op i Superligaen, og jeg vil helt vildt gerne spille Superliga med Esbjerg. Det er det, jeg har kæmpet for i lang tid nu, så jeg vil bare spille fodbold her.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.