Video : Tipsbladet
La Liga

Christian Eriksen er Barcelonas plan B

Christian Eriksen har længe været sat i forbindelse med Barcelona, og nu lader det til, at de har ham som backup, hvis en handel med Griezmann af en eller anden årsag skulle gå galt.

I FC Barcelona har de fleste efterhånden sat næsen op efter, at klubben henter den franske offensivspiller Antoine Griezmann til klubben. Hvis det ikke skulle ske, så lader det til, at den danske landsholdsspiller Christian Eriksen er det oplagte alternativ.

Det skriver den Barcelona-baserede sportsavis Diario Sport, der også har danskeren på forsiden tirsdag.

Her bliver der peget på, at den spanske mesterklub har gjort deres hjemmearbejde godt og har fundet frem til at Tottenhams Christian Eriksen vil passe godt ind på holdet, hvor man vil skubbe Coutinho længere frem på banen og skabe plads til Eriksen bagved.

Avisen erkender dog, at det ikke er en nem løsning med Eriksen, da Tottenham sandsynligvis vil have meget for at slippe danskeren. Desuden har klubben store planer med fremtiden, da man lige har forlænget med manager Mauricio Pochettino, og man rykker snart ind på et nyt stadion. 

Endvidere vil 'Spurs' angiveligt også lave nye kontrakter med klubbens største stjerner, Harry Kane, Dele Alli og endelig Christian Eriksen, men spørgsmålet er, hvad en spiller som Eriksen siger, hvis Barcelona lokker i horizonten.

Christian Eriksen kom til Tottenham fra Ajax tilbage i 2013 for omkring 100 millioner kroner, som sandsynligvis vil blive mangedoblet en del, hvis det skulle blive til et skifte til Spanien.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.