Bolt prøvetræner med skandinavisk klub
Foto: Getty Images
Skandinavien

Bolt prøvetræner med skandinavisk klub

Usain Bolt har brugt formiddagen på at træne sammen med norske Strømsgodset.

Siden 'verdens hurtigste mand' Usain Bolt stoppede karrieren som 100 meter-løber, har han jagtet en indgang til fodboldverdenen. Derfor har han tidligere været til prøvetræning hos Bundesliga-klubben Borussia Dortmund samt Mamelodi Sundowns fra Sydafrika.

Det er dog ikke blevet til faste aftaler nogen af stederne, men nu prøver han sig af i norske Strømsgodset. Det skriver den norske avis VG.

Usain Bolt er sponsoreret af tøjmærket Puma, og det er da også dem, der har sørget for at prøvetræningen er kommet i hus, ligesom de har sponsoreret den, og Puma-chefen Björn Gulden ser frem til prøvetræningen.

Han kom fra Kingston i går aftes. Usain er en sportsmand, og jeg er sikker åp, at han kommer til at have det godt med spillerne her. Der var god stemning, da spillerne så, at det var ham, der kom, siger Björn Gulden.

Han fortæller desuden, at Bolt er fodboldgal, men at han er i tvivl om, hvor seriøs han vil være med fodbolden. Tidligere har Bolt selv fortalt, at den helt store drøm ville være at spille for favoritholdet Manchester United. 

Usain Bolt har verdensrekorden i 100-meter-løb og 200-meter-løb, samt i 4 x 100.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.