Tidligere Real Madrid-træner: Sørgeligt at Bale stadig ikke kan spansk
Foto: Getty Images
La Liga

Tidligere Real Madrid-træner: Sørgeligt at Bale stadig ikke kan spansk

Gareth Bales landsmand John Toschack mener, at det er mangel på respekt, at offensivspilleren stadig ikke har lært at tale spansk efter sine mange år i Madrid.

Gareth Bale meldte umiddelbart efter Champions League-finalen ud, at han skulle sætte sig sammen med sin agent til sommer. En klar hentydning til, at han muligvis er på vej væk fra Real Madrid, hvor han har haft svært ved at tilspille sig en fast startplads på holdet i denne sæson.

Det er dog også sådan, at Bale, der snart har boet i Spanien i fem år, stadig ikke har lært det spanske sprog. Det sender et signal om manglende respekt og indsats.

Det fortæller den tidligere Real Madrid-træner John Toshack til El Larguero på Cadena SER.

- Han er anderledes end sine holdkammerater. Han taler ikke med pressen, og det er meget sørgeligt - efter så lang tid i Spanien - at han ikke taler sproget. Hvis du skal spille i et andet land, så er du i det mindste nødt til at forsøge, siger Toschack og fortsætter:

- Folk vil altid synes bedre om dig, hvis du gør en indsats, lyder det fra den tidligere Real Madrid-træner, der ligesom Bale er fra Wales.

Udover Real Madrid har John Toschak også stået i spidsen for Deportivo La Coruña og Real Sociedad. Tiden som træner i Real Madrid ligger desuden tilbage i 90'erne.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.