Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen: Vi har set meget ud som Atlético Madrid

David Nielsen har en pragmatisk tilgang til fodboldspillet, og for ham handler det ikke om at spille flot fodbold i AGF.

Der er ved at være styr på organisationen i AGF, og det vægter David Nielsen højere end at spille underholdende fodbold.

AGF har haft et flot forår i Superligaen, hvor klubben nåede helt til playoff-finalen om en plads i Europa League, hvor FC København dog var for stor en mundfuld. De gode resultater er ikke på baggrund af en sprudlende offensiv, men det er også helt efter planen.

David Nielsen er en stor beundrer af Diego Simeone og argentinerens defensive arbejde med Atlético Madrid, der muligvis har det bedste strukturerede forsvar i verden. Det lader sig også komme til udtryk på AGF-holdet.

- Vi kommer ikke til at spille som Barcelona i AGF. Der er for lang vej til sådan noget. Vi skal derimod finde en god blanding af det, der fungerer for os. Uden sammenligning i øvrigt, har vi i udtryk og qua spillernes vilje til at arbejde for hinanden, set meget ud som Atlético Madrid. Det var især tydeligt tidligere i foråret, men vi har også taget en drejning henimod noget andet og langt mere målsøgende i den sidste del, siger David Nielsen til Århus Stiftstidende.

Samtidig slår AGF-træneren fast, at aarhusianerne ikke kommer til at forsøge at blive det bedst spillende hold i Danmark.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.