Video : Tipsbladet
VM

Dolberg: Tvivlede på at jeg ville blive udtaget til VM

Kasper Dolberg er med, når det danske landshold tager til Rusland, men han fortæller nu, at han ikke havde nogen anelse for, hvorvidt han ville blive VM-udtaget.

Kasper Dolberg blev søndag udtaget af landstræner Åge Hareide som en af de 23 spillere, der skal med det danske landshold til VM i Rusland. Det var en besked, som kom meget bag på Ajax-spilleren.

Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

- Det var rigtig dejligt at få beskeden. Det er svært at forstå i første omgang, at man skal til VM. Jeg havde da håbet og troet på det, men selvfølgelig tvivlede jeg, fordi jeg intet vidste. Da jeg fik det at vide, var det en vild følelse. Jeg var helt på bar bund i forhold til, hvilken vej det skulle gå. Jeg havde ikke regnet med det efter en svær sæson, siger Kasper Dolberg.

Han fortæller desuden, at det var en besked, som han kunne dele med stort set hele familien, der kom på besøg. I den forbindelse var alle selvsagt meget stolte over, hvad den 20-årige angriber havde opnået.

Udtagelsen af Kasper Dolberg kom dagen efter, at han var blevet skiftet ind i testkampen mod Sverige, hvor han havde 17 minutter til at vise sig frem. Det gjorde han rigtig fint, og sammen med en skade til Nicklas Bendtner, lå vejen altså åben for ham.

Dolberg har ellers haft en svær sæson med en alvorlig skade, men er kommet godt tilbage, og nu er han klar til at tage turen til Rusland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.