Medie: Dansk offensivspiller på vej til kroatisk topklub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
VM

Medie: Dansk offensivspiller på vej til kroatisk topklub

Bassel Jradi kan være på vej fra Strømsgodset til Hajduk Split. Den danske angriber skal være nået til enighed med kroaterne om sine personlige betingelser.

Bassel Jradi har slået sine folder i norsk fodbold siden 2014, men nu meldes den tidligere FC Nordsjælland-spiller på vej væk fra Strømsgodset. Ifølge Eurosport.no kan den 24-årige dansker være på vej til den kroatiske topklub Hajduk Split.

Ifølge det norske medie skal Strømsgodset have modtaget et bud på Bassel Jradi fra Hajduk Split, og bolden er nu på nordmændenes halvdel. Danskeren skal allerede have forhandlet sine personlige betingelser på plads med den kroatiske klub - det har han frit kunnet tillade sig, da han har under et halvt år tilbage af sin kontrakt med Strømsgodset.

Hajduk Split vil umiddelbart været et skridt op for 24-årige Bassel Jradi. At klubben har masser af kvalitet, fik Brøndby IF syn for i sidste sæson, da Hajduk Split ekspederede de blå-gule ud af Europa League. I den forgangne sæson blev det til en tredjeplads i den kroatiske liga.

Hverken Bassel Jradi eller Strømsgodsets sportschef, Jostein Flo har ønsket at kommentere historien over for norske medier. Danskeren har spillet 12 af 13 ligakampe for sin norske klub i denne sæson uden at komme på måltavlen.