Randers-træner: Endnu et nederlag ødelægger ikke min nattesøvn
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Randers-træner: Endnu et nederlag ødelægger ikke min nattesøvn

Opstarten har budt på dårlige resultater for Randers FC, men det stresser ikke den nye cheftræner, Thomas Thomasberg, hvis den sidste af slagsen ikke udmønter sig i en sejr.

Selv om Randers FC har spillet tre testkampe forud for den kommende Superliga-sæson, mangler holdet stadig at prøve at vinde. Hidtil er det blevet til nederlag til Silkeborg IF og AaB samt uafgjort mod et hold af udvalgte lokale seriespillere.

Hvis det skulle give anledning til bekymring, er det ikke noget, som cheftræner Thomas Thomasberg skilter med. Den nyudnævnte Randers-boss tager i stedet situationen med ophøjet ro forud for dagens testkamp mod SønderjyskE.

Det er sidste chance for at tage en sejr, inden Superligaen begynder, og det bliver alvor næste weekend.

- Selvfølgelig er det rarest at vinde en kamp, men jeg har prøvet at spille en opstart, hvor vi ikke tabte i ti kampe, og så tabte vi den første turneringskamp, og jeg har også prøvet det omvendte scenarie, indleder Thomas Thomasberg til Randers Amtsavis.

- Vi deltager ikke i noget, hvor vi efterfølgende kan sige, at det er lige meget, hvis vi taber. Vi går igen på banen mod Sønderjyske for at lave et resultat, men kommer det ikke, så kommer det ikke til at ødelægge min nattesøvn.

Thomasberg må til kampen undvære en skadet trio bestående af Mikael Boman, Kasper Enghardt og Mikkel Kallesøe, og det er i det hele taget en smal Randers-trup, der forbereder sig på Superliga-starten.

Den tæller 17 markspillere og to målmænd, men klubben kaster sig ikke ud i noget indkøbsorgie i juli og august. Det slog sportsdirektør Søren Pedersen fast over for tipsbladet.dk forleden.

- Det er i den grad mere end rigeligt. Jeg vil hellere have 17-18 spillere med kvalitet, end jeg vil have 20, hvor vi går på kompromis med kvaliteten, sagde han.

- Vi er så heldige i Randers FC, at vores unge spillere er så dygtige, at vi ikke har noget problem med at supplere op, hvis vi skal kunne spille 11 mod 11. Den vej rundt er vi ikke pressede på antallet.

Randers åbner Superligaen mandag den 16. juli ude mod Brøndby IF. Holdet er efter 35 minutter af kampen mod SønderjyskE bagud 1-0.