Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Randers-angriber: Først og fremmest er jeg en afslutter

Benjamin Stokke er først og fremmest en afslutter, men han er også en stor og stærk angriber, der er god i duellerne.

Randers FC har længe været på udkig efter offensive forstærkninger, og sådan en kom der torsdag eftermiddag, da klubben præsenterede Benjamin Stokke.

Han skal hjælpe med at score mål, og han beskriver også sig selv som en afslutter. Nordmanden vil imidlertid gøre sine medspillere bedre på samme tid. Det fortæller han til Randers FC’s hjemmeside.

- Først og fremmest er jeg en afslutter. Og så er jeg god til at tage bolden ned og beskytte bolden. Jeg er en stor og stærk spiller, som er god i duellerne. Så lægger jeg den af og gør mine medspillere gode. Så jeg håber på, at mine medspillere vil kunne mærke det, fortæller han.

Stokke håber også, at han kan hjælpe med at løfte klubben efter en svær sæson. Den hører nemlig til højere oppe i tabellen, mener han.

- Det er at bidrage med, at klubben når sine ambitioner. Jeg kan forstå, at det var en lidt tung sæson sidste år, og hjemmefra kender jeg Randers som en etableret klub i Danmark. Og klubben hører til højere oppe i tabellen, end de var sidste sæson.

Benjamin Stokke, der står noteret for 11 mål på 42 kampe i den bedste norske række, kan få debut for Randers FC, når de i weekenden gæster AC Horsens.