Ståle efter Europa League-avancement: Vi har stadig et stykke vej at gå
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Europa League

Ståle efter Europa League-avancement: Vi har stadig et stykke vej at gå

Ståle Solbakken mener, at FC Købehavn stadig har et stykke vej at gå, inden de er helt oppe i gear.

FC København spillede sig torsdag aften videre i Europa League, da det blev til 1-1 på hjemmebane og dermed en samlet 2-1 over finske KuPS.

Men selv om det blev til en samlet sejr, var cheftræner Ståle Solbakken i store dele af kampen ikke tilfreds med præstationen. Det vigtigste er dog at komme videre, fastslår han ifølge FC Københavns hjemmeside.

- Vi går altid på banen for at vinde, men det vigtigste var trods alt at komme videre i Europa. Men jeg vil ikke lægge skjul på, at præstationen i dag var utilfredsstillende i lange perioder, fortæller Solbakken.

Han understreger også, at der stadig er et stykke vej at gå, og at flere mangler at komme op i gear. 

- Vi klarede den, men vi ved godt, at vi stadig har et stykke vej at gå med et halvt hold, der skal helt op i gear af forskellige årsager. Vavro og Sotte startede forsigtigt op efter skader, N'Doye og Kodro ankom sent og skal først træne og spille sig i form, det samme gælde Bjelland, og Fischer kommer fra VM. Det siger jeg ikke for at undskylde noget, men det er bare en del af forklaringen på, at vi mangler noget overskud. Og så er det en balance for os at bruge disse spillere uden at få skader. I dag havde det f.eks. været ideelt, hvis N'Doye og Kodro kunne have spillet lidt mindre, men sådan gik det altså ikke.

I næste runde venter islandske Stjarnan, men inden da venter et Superliga-opgør mod Hobro IK mandag den 23. juli.