Allegri sagde nej til Real Madrid: Sikker på jeg tog det rigtige valg
Foto: Getty Images
Serie A

Allegri sagde nej til Real Madrid: Sikker på jeg tog det rigtige valg

Real Madrid kunne ikke lokke Juventus-træner Max Allegri til klubben, da Zidane smuttede fra spanierne.

I Real Madrid har der været et trænerskifte denne sommer, da Zinedine Zidane efter endnu en Champions League-triumf meldte, at han ikke længere ønskede at stå i spidsen for den spanske hovedstadsklub.

Siden blev den tidligere spanske landstræner Julen Lopetegui hentet ind, som samtidig betød, at han blev fyret som landstræner lige inden VM skulle gå i gang. Inden han blev præsenteret var Madrid-klubben også ude efter Juventus-træner Max Allegri, men han afviste dem.

Det fortæller den italienske træner i et interview med det italienske magasin Stile Mese, hvor han peger på, at han tog den rigtige beslutning.

- Det var på grund af min respekt for Juventus, at jeg takkede nej til jobbet i Real Madrid, der er den største klub i verden og et drømmeob for enhver træner. Men jeg ville være en hykler, hvis jeg sagde, at jeg ikke var stolt over deres overvejelse, men jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg valgte rigtigt, siger Allegri.

Allegri har været i Juventus siden 2014, hvorefter han har vundet det italienske mesterskab hvert eneste år, ligesom det er blevet til to Champions League-finaler.

Endvidere har Allegri i den kommende sæson fornøjelsen af at have Cristiano Ronaldo i truppen, som blev hentet i netop Real Madrid.