Real Madrid og Thiago enige: Nu mangler klubberne bare at blive det
Foto: Getty Images
La Liga

Real Madrid og Thiago enige: Nu mangler klubberne bare at blive det

Bayern og Real Madrid skal nu blive enige om en pris på Thiago, der ser ud til at være moden til et klubskifte efter en årrække i tysk fodbold.

I Real Madrid har man denne sommer sagt farvel til Mateo Kovacic, der er skiftet til engelske Chelsea. Derfor arbejder man nu på at finde en ny spiller til midtbanen med den rette kvalitet.

Her ser valget ud til at være landet på Thiago Alcantara fra Bayern München. Her forlyder det nu, at den spanske klub og spilleren selv er blevet enige. Derfor mangler de to klubber kun at blive enige.

Det melder det spanske radiokanal Onda Cero's El Transistor-program.

Real Madrid har tidligere på sommeren været ude efter en anden Bayern-spiller i form af Robert Lewandowski, men til forskel for den sag, så er Bayern villige til at forhandle med Real Madrid om Thiago.

Bayern-træner Niko Kovac anser desuden heller ikke Thiago som en spiller, der ikke kan blive solgt.

For Thiago Alcantaras eget vedkommende er der tale om et meget specielt skifte, hvis det bliver til noget. Han er nemlig fra Barcelonas akademi. Det lader dog ikke til at være et problem for ham, da han blive genforenet med den tidligere spanske landstræner Julen Lopetegui.

Prisen skulle angiveligt ligge på omkring 370 millioner kroner.