Dier vil lukke munden på kritikerne: Vi kan klare os uden nyindkøb
Foto: Getty Images
Premier League

Dier vil lukke munden på kritikerne: Vi kan klare os uden nyindkøb

Tottenham har hverken købt eller solgt nogen af klubbens profiler, og derfor vil Eric Dier bevise, at holdet er præcis som det skal være.

Tottenham blev den første klub i Premier League nogensinde til ikke at bruge et eneste pund på nye spillere siden 2003, hvor det nuværende system blev igangsat. For London-klubbens Eric Dier vil det være noget, man kan bruge fremover.

Det fortæller han til Sky Sports.

- Det er en stor udfordring for os at få alle til at holde mund - og vi kommer til at nyde den udfordring. Vi har et fanstastisk hold her, hvor der er fanstiske spillere på alle postitioner. Det er ikke nemt at forstærke sådan noget. Alle andre hold omkring os har skrevet med nye spillere, men mange af dem er ikke bedre end det, som de allerede har, siger Dier.

Derudover peger han på, at han er med på, at nyindkøb kan give et boost til hold, og at det er helt fint. De har bare tænkt sig at finde det boost på en anden måde, forklarer han.

- Derfor er vi meget glade med den trup, vi har. Vi nyder virkelig træningen sammen - og spille med hinanden. Det bliver vi ved med at bygge videre på, siger Eric Dier.

Endelig peger han på, at man i de seneste tre år har udfordret de bedste hold - og den seneste sæson lykkedes det for dem i Champions League med det hold, som de har i dag.

Tottenham vandt deres første kamp i Premier League mod Newcastle med 2-1, og næste opgave er mod Fulham.