Haarup før Randers-kamp: Vi skal spille som første halvleg mod OB
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Haarup før Randers-kamp: Vi skal spille som første halvleg mod OB

Hobro-spilleren Mathias Haarup peger på, at hvis man tager takterne med fra de første 45 minutter mod OB, så bliver det også til tre point mod Randers.

I denne runde skal 22-årige Mathias Haarup stå overfor sin gamle klub, når Hobro møder Randers søndag eftermiddag. I lørdags fik han og holdet deres første Superliga-sejr i denne sæson, og Haarup ser gerne, at man tager de samme takter fra første halvleg mod OB med sig til kampen mod Randers.

Det siger han i et interview på Hobros officielle hjemmeside.

- Vi skal ud og følge taktikken, som Allan (Kuhn red.) lægger til os, og så skal vi bare spille, ligesom vi gjorde i første halvleg mod OB, så er jeg sikker på, at vi får point, siger han og fortsætter ved at rose sit gamle hold:

- Jeg synes, at det er et Randers-hold, som er ved at finde tilbage til den måde at spille på, som da jeg var der under Colin Todd. Jeg synes, at Thomas (Thomas Thomasberg, red.) har gjort et godt arbejde indtil videre. Så det er helt sikkert et mandskab, som vi skal holde øje med. De har nogle gode faser i deres kampe, så vi skal også passe på, selvom vi skal angribe kampen, lyder det fra Haarup.

Derudover peger han på, at det sandsynligvis bliver meget specielt for ham, når han skal spille mod Randers.

- Det er jo altid lidt specielt at spille mod sin gamle klub. Der er mange af mine gamle kammerater der, så det er en kamp, der har lidt større betydning end alle de andre for mit vedkommende i hvert fald, fortæller Hobro-spilleren.

Kampen mellem Randers og Hobro spilles søndag klokken 14, og den sendes direkte på Eurosport 2.