Video : Tipsbladet
Europa League

Unai Emery varsler rotation i Europa League

Arsenal-træner Unai Emery kommer varsler rotation, når London-klubben torsdag aften tager hul på Europa League-gruppespillet.

Arsenal sparker torsdag aften Europa League-gruppespillet i gang, når de hjemme på Emirates Stadium tager imod upåagtede Vorskla fra Ukraine. 

Klubben er med i i fire turneringer i denne sæson. I weekenden venter Everton i Premier League inden Brentford venter i Carabao Cup om en uge. Derfor planlægger træner Unai Emery også at rotere på sit mandskab, når Vorskla lægger vejen forbi torsdag aften. 

- Vi er begejstrede over alle kampe, også morgendagens kamp mod Vorskla. Derefter vender vi fokusset mod Everton på søndag. I morgen kommer vi til at ændre nogle ting for at give visse spillere minutter i benene, så de kan tanke selvtillid. Men dermed ikke sagt at man ikke spiller søndag, hvis man spiller i morgen, sagde Unai Emery på pressekonferencen forud for morgendagens opgør

Selvom Arsenal er med i mange turneringee, så er Unai Emery sulten efter at vinde et europæisk trofæ med Arsenal.

- Arsenal tabte en europæisk finale i 2000 til Galatasaray og igen i 2006 til Barcelona. Min ambition er altid at fortsætte med at udvikle mig og fortsætte med at vinde titler. Derfor spiller vi for at vinde alle turneringer, vi stiller op i, sagde Unai Emery til pressekonferencen. 

Arsenals kamp mod Vorskla sparkes i gang torsdag aften klokken 21.00