Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-assistent: Brøndby er svære at læse

Ruben Selles har fået sin opgave for at skulle klargøre AGF-spillerne til mødet mod Brøndby IF.

Søndag venter en svær opgave for AGF, når de hjemme tager imod Brøndby IF. Aarhusianerne har notorisk et godt tag i de blå-gule, men der venter en taktisk udfordring i weekendens opgør.

For selvom Brøndby IF på papiret er nemme at afkode med deres karakteristiske presspil, er virkeligheden en helt anden. Den store bredde i truppen gør det nemlig vanskeligt at analysere, hvilket hold man kommer til at møde.

- Brøndby er en helt særlig størrelse i Superligaen. De har en meget specifik stil, men det gør det hverken sværere eller nemmere at analysere, for de har så mange spillere at tage af i deres trup, at det fra kamp til kamp nærmest kan være et helt andet hold, de stiller med.

- Ja, de spiller med det samme taktiske udgangspunkt hver gang, men spillerne er så dygtige, at det alligevel kan være svært at forberede sig på. Der er som alle andre kampe mange scenarier i spil, siger Ruben Selles, AGF-assistent, til stiften.dk.

Assistenten forklarer også, at AGF-spillerne er ivrige efter at få revanche oven på sidste uges nederlag til AC Horsens.