Dagens Double: Lazio får det svært mod Genoa
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Lazio får det svært mod Genoa

Lazio spillede i torsdags og må være en smule mærket.

Spilstop 15.00

Lazio - Genoa 2 (asian +1,25)

Odds 1,83 hos Bet365

Spilstop 17.00

Guingamp - Bordeaux, under 2,5 mål

Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,1 hos Bet365

Lazio er kommet nogenlunde igang. To nederlag mod Juventus og Napoli, mens det er blevet til 1-0 sejre over Frosinone og Empoli. De har langt fra været på det niveau de var sidste sæson, hvor de lå lige under de bedste.

Tabet af Anderson er markant, og i det hele taget har de ikke været overbevisende, med to smalle sejre mod dårlige hold samt en ligeledes lille 2-1 sejr over Apollon i torsdags er ikke overbevisende.

Her blev der stort set ikke sparet det store, og der må være lidt træthed at spore. Lazio har stærke Lukaku ude samt Radu og Ramos.

Genoa har fået en god start med seks point ud af ni mulige. Det må forventes at Genoa skal spille med i midten af rækken, og har gjort det ganske fint indtil nu. Lazio har ikke været overbevisende og har kun vundet knebent. Vi tror kampen bliver tæt, og får endda gevinst hvis Genoa blot taber med et mål.

Guingamp står med nul point efter fem runder, mens Bordeaux har opnået fire. Dermed er det to dårligst placerede mandskaber i Ligue 1 der tørner sammen. Bordeaux har endvidere været i Prag i torsdags for at spille EL. En kamp de tabte 1-0. 

Det er altså to hold i pointmæssig krise der mødes. En kamp der tidligt i sæsonen allerede har vital betydning. Vi tror det kaster få mål af sig. Skulle et af holdene komme foran, vil de nok grave sig ned for at forsvare føringen. Vi spiller under 2,5 mål.