Video : Tipsbladet
Superliga

Spelmann fik fuld tid: Det er sgu ikke det samme som reservekampe

Det var en rusten Martin Spelmann, der i går fik 90 minutter i AGF's sejr over Brøndby IF, men han var svært tilfreds med endelig at få fuld tid, især i sådan en kamp.

Mod slutningen af AGF's 3-2-sejr over Brøndby IF begyndte Martin Spelmann at se mærket ud, når han bevægede sig rundt på højrekanten. Han havde indtil da leveret sit vanlige arbejdsraseri gennem næsten 90 minutter, og det var han ikke vant til. I hvert fald ikke i Superliga-regi.

For mens han har fået fuld tid i et par reserveholdskampe i denne sæson, var det første gang, han fik det på førsteholdet. Hidtil var 17 minutter hans højeste antal i samme kamp på denne side af sommerferien. Faktisk havde Spelmann ikke spillet 90 minutter siden april måned.

Det lod han også forstå i sine kommentarer efter kampen, omend han stadig syntes, det var "fantastisk" at være med til at vinde sådan en kamp.

- Jeg kan godt mærke, at jeg er rusten. Det ville være mærkeligt andet, når man ikke har spillet mere, og det er sgu ikke det samme at spille reserveholdskampe. Der er en tre-fire situationer inde i boksen, hvor jeg godt kan mærke, at jeg mangler noget, men overordnet er jeg tilfreds med min indsats, sagde Martin Spelmann ifølge Århus Stiftstidende.

Cheftræner David Nielsen havde fundet plads til den 32-årige midtbanemand, fordi Mustafa Amini sad ude med karantæne, og Bror Blume var ramt af en skade. Det skubbede Jens Stage ind på den centrale midtbane, mens Spelmann altså tog sig af kanten.

Rust til trods var hans og holdkammeraternes indsats nok til at vinde over ærkerivalerne fra Brøndby og dermed spille sig op på Superligaens fjerdeplads. Se højdepunkter fra kampen i videoen i toppen af artiklen.