Video : Tipsbladet
Superliga

Thorup langer ud efter Marcel Rømer

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko blev udvist mod SønderjyskE efter en sen tackling mod Marcel Rømer, og Jess Thorup er ikke tilfreds med Rømer i situationen.

FC Midtjylland måtte søndag nøjes med 0-0 i Haderslev efter at have spillet det meste af kampen mod SønderjyskE en mand i undertal.

Centerstopperen Erik Sviatchenko måtte nemlig gå tidligt i bad, da han i første halvleg blev tildelt det røde kort efter en nødbremse mod hjemmeholdets Marcel Rømer.

FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, fortæller til FCM TV, at udvisningen var i den hårde ende af skalaen, og han langer samtidig ud over Rømers adfærd i situationen.

- Erik (Sviatchenko, red.) kommer med høj fart bag fra og han kommer for sent. Jeg kan ikke vurdere, om han rammer Rømer eller ej, men han giver dommeren muligheden for at give et rødt kort. Jeg synes, den er hård, siger Thorup til FCM TV.

- Rømers reaktion var dog hårdest at se på. Han rejser sig op efter at have rullet rundt seks gange og tager sig til benet, som om det er brækket. Og så giver han ’high fives’ til sine medspillere. Jeg ved ikke, hvor sportsligt det er.

Thorup erklærer sig dog godt tilfreds med indsatsen, som han synes var til mere end et point.

- Vi sætter os på kampen fra starten. Vi dominerer, skaber chancer og holder SønderjyskE mere eller mindre fra fadet. Så vi ærgrer os over, at vi ikke får de tre point.

- Vi havde godt styr på Sønderjyske. De havde kun den lange bold, og den håndterede vi uden problemer. Vi forsøgte at få de tre point, selvom vi var en mand i undertal.