Video : Tipsbladet
Premier League

Mads Davidsen: Andreas Christensen mangler lidt fysisk kraft

Andreas Christensens svage punkt er fysikken, og det er grunden til, at han ikke spiller i Chelsea i øjeblikket, vurderer Mads Davidsen.

Chelsea er kommet fremragende fra land i denne sæson med fem sejre og en uafgjort i seks Premier League-kampe, så det har foreløbig været en rigtig god ting for London-klubben at skifte ud på trænerposten, hvor Maurizio Sarri har overtaget styringen.

For klubbens danske islæt, Andreas Christensen, har det været knap så godt.

Den danske landsholdsspiller har ikke spillet et eneste minut i Premier League i denne sæson, og det kommer ikke bag på Mads Davidsen, der er teknisk direktør Shanghai SIPG. Davidsen arbejdede sammen med Andreas Christensen, da de begge var i Brøndby, og han er en stor beundrer af midtstopperen, men hans nuværende status som reserve chokerer ikke.

- En ting, som man undervurderer lidt med Sarri og generelt med italiensk fodbold og italiensk træning, er, at det er meget fysisk baseret. Jeg ved fra Sarri, at han kigger meget efter det fysiske, som i Napoli med Kalidou Koulibaly, der så også kan spille med kuglen, men er et monster rent fysisk. Om vi vil det eller ej, så er det jo AC's svaghed, at han mangler lidt fysisk kraft i duelspillet, siger Mads Davidsen til Tipsbladet.

I Tipsbladet fredag kan du læse en større sag om Maurizio Sarris revolution af Chelsea - blandt andet om den nye rolle til stjernespilleren Eden Hazard.