Video : Tipsbladet
Superliga

Peter Sørensen: Hykleri at miste respekten for Zorniger

Toptræneren påpeger, at de ting, man kritiserer Brøndbytræneren for nu, er det samme, som var tæt på at sende guldet til Vestegnen i sidste sæson.

Brøndbys cheftræner Alexander Zorniger er kommet i modvind efter en række dårlige resultater i klubben. Den ikoniske træner bør dog få længere snor, mener den tidligere AGF-træner Peter Sørensen, der også synes, at kritikken af den tyske træner klinger hult, når kritikpunkterne også er hans styrker.

- Zorniger har ry for at være kontant, egenrådig og kompromisløs, og hans fodboldstil er så rendyrket, at Brøndby nemt har kunnet finde spillere, som passer ind i stilen. Det er det, der har ført klubben derhen, hvor de er nu, siger Peter Sørensen til BT Sport og påpeger, at de samme kvaliteter gjorde spillerne gode i sidste sæson.


- Det var jo lige ved, at de opnåede det ultimative: Guldet. Så det er hykleri, hvis man pludselig mister respekten for Zorniger på grund af en nogle svigtende resultater i en periode.

Peter Sørensen har selv stået i en lignende situation i karrieren. Da han blev fyret i AGF gik der rygter om, at han og profilen Casper Sloth havde store interne problemer, ligesom Alexander Zorniger og Simon Tibbling i øjeblikket rygtes af have i Brøndby.