Rilwan efter kanon-comeback: Kan mærke det hver gang jeg vågner
Foto: Anita Graversen/Getty Images
Superliga

Rilwan efter kanon-comeback: Kan mærke det hver gang jeg vågner

Det blev til mål fra Rilwan Hassans side i hans første Superliga-kamp efter sin skadespause på 10 måneder, og han husker klart, hvordan returen til banen var for ham.

Rilwan Hassan var tilbage i Superligaen for FC Midtjylland efter en omfattende skadespause på 10 måneder, da han kom ind i opgøret mod Vendsyssel i de sidste minutter. Her lykkedes det tilmed for ham at score til slutresultatet 3-0.

Her var der også tale om et comeback, hvor fansene bestemt også gav ham opbakning, og den oplevelse er noget, som stadig sidder i Hassan. Det fortæller han i et interview på FC Midtjyllands officielle hjemmeside.

- Jeg kan mærke det hver gang, jeg vågner. Ikke kun målet, men også den måde, som fansene hilste mig velkommen tilbage på, lyder det fra Rilwan Hassan, der også slår fast, at det betyder meget for ham, at han ved, at fansene stadig elsker ham - og at han er en del af 'familien' endnu.

Selve skaden kommer han også ind på, hvor han fortæller, at han først ikke troede, at det var noget alvorligt. Men da det fortsat kunne mærkes, så var Rilwan klar over, at der var tale om noget alvorligt.

- Det var meget hårdt for mig, men jeg er bare så glad for, at jeg har en familie som FC Midtjylland, der støttede mig. Det gælder både trænere, spillere og fansene, siger FC Midtjylland-spilleren

For Rilwan Hassan hander det nu om, at han skal fokusere på at tage et skridt ad gangen, så han på et tidspunkt kan bidrage med mere til holdet, forklarer han. 

Hassan har spillet for FC Midtjylland lige siden han kom til akademiet, og det er indtil videre blevet til 248 kampe for offensivspilleren.