Video : Tipsbladet
Serie A

Underpræsterende Bakayoko vil finde sit gamle niveau igen

Tiémoué Bakayoko forsikrer, at han nok skal vende tilbage på sit niveau fra Monaco med tiden.

Chelsea tillod i sommeren 2017, at Nemanja Matic kunne skifte til Manchester United, fordi klubben i stedet sikrede sig Tiémoué Bakayoko i Monaco, hvor han gennem et par sæsoner havde været en dominerende spiller.

Forventningerne til franskmanden var høje, men han fik aldrig vist niveauet fra Monaco frem i den engelske storklub, hvor han høstede den ene kritik efter den anden i løbet af sidste sæson.

Det valgte Chelsea at tage konsekvensen af, og derfor blev midtbanespilleren udlejet til AC Milan i sommerens transfervindue, men det er bestemt heller ikke blevet en succes for Tiémoué Bakayoko.

Han har end ikke spillet 300 minutter for den italienske klub denne sæson, men han satser på, at han inden længe kan vise sit tidligere niveau frem.

- Jeg er blevet rigtig godt modtaget. Det er en god gruppe, og jeg er blevet integreret rigtig godt. Jeg forsøger at vænne mig til vores spillestil. Jeg har endnu ikke opnået mit bedste niveau, og det ville være bedre at spille lidt mere, men jeg ser allerede forbedringer, fortæller Tiémoué Bakayoko ifølge football-italia.net.

- Mange ting har ændret sig. Det er en ny liga, og en ny spillestil, men jeg forsøger at give mit bedste. Med tiden vil I se den Bakayoko, som I snakker om.

Tiémoué Bakayoko har fået de fleste af sine minutter for AC Milan i Europa League, og torsdag aften får han mulighed for mere spilletid, når Milano-klubben møder Real Betis på hjemmebane.