Vejle dominerede men tabte i Hobro

Det var gæsterne, der sad på det hele, men Hobro tog sejren.

Det lignede på papiret en sløj kamp med muligheder for underholdning, da Hobro tog imod Vejle. Hjemmeholdet har holdt åbent hus i forsvaret i sæsonen med 33 indkasserede scoringer i 13 kampe.

Dog havde Vejle ikke for alvor vist sig målfarlige inden opgøret. 11 mål i 14 kampe taler sit tydelige sprog.

Gæsterne fra Vejle sad på det meste af spillet i første halvleg, mens Hobro viste sig farlige på kontraangreb. Det blev dog ikke til mange af slagsen.

Til gengæld bankede Vejle på i Hobrofeltet flere gange, men uden at bolden kom i mål. Mod spil og chancer var det Hobro, der kom foran efter et hurtigt spil rundt om Vejlefeltet. Her endte bolden på venstre side af feltkanten, hvor Mathias Haarup kom i overlap og sendte bolden udenom Bajza i Vejlemålet.

Efter pausen bølgede kampen frem og tilbage.

Vejle kom stadig frem til de største chancer, men uden mål. Det var altid den sidste afgørende aflevering, der kiksede for gæsterne.

Efter 78 minutter sparkede Sousa bolden indover, men ramte en Hobrospillers arm. Vejlespillerne appellerede for straffespark, men dommeren vinkede afvisende.

På trods af en skudstatistik på 1-14, så var det Hobro, der tog alle tre point i kampen. Det betyder, at nordjyderne lægger sig op på siden af Vejle og Vendsyssel i bunden af ligaen.