Video : Tipsbladet
Superliga

Viktor Fischer om AGF-fans: Skal kunne forvente at få lidt igen

FC Københavns Viktor Fischer var endnu engang en upopulær mand på AGF's udebaneafsnit i Telia Parken, da hjemmeholdet vandt med 4-2.

Man kunne allerede høre det, da FC Københavns startopstilling blev læst op af stadionspeakeren.

Alle hjemmeholdets spillere fik buh-råb med på vejen fra AGF's fanafsnit, men da FCK's nummer 7 viste sig på storskærmen, blev lydstyrken næsten fordoblet hos aarhusianerne. De kan ikke lide Viktor Fischer, og det hjalp derfor heller ikke, da han i forbindelse med sin scoring til 4-2 sendte flere hånlige hilsner tilbage i AGF-fansenes retning.

Og det er bare en del af gamet, mener landsholdsspilleren:

- Hvad skal jeg sige, det er lige i momentet, at det sker. De synger lidt om mig, så skal de også kunne forvente at få lidt igen. Sådan er spillet, lød det fra Viktor Fischer umiddelbart efter slutfløjtet.

For ham fyldte sejren over AGF dog langt mere end både buh-råb og sin egen scoring:

- Det vigtigste var at få en sejr i dag. AGF får et hurtigt mål, det er dumt, og det sætter os under pres. Men så har vi dem stort set, hvor vi gerne vil have dem i resten af første halvleg. Vi kommer foran i anden halvleg, og så skal vi være bedre til at holde fast.

- Det er en del af fodbold, at når man gerne vil fremad, åbner man også mere op nede bagi. Vi gør det måske lidt for meget, og de får scoret, men vi bliver ved med at køre på for sejren, og den får vi også. Jeg synes, vi var bedst. Vi vandt fortjent, men jeg synes måske, at vi skulle have været lidt bedre til at lukke af bagtil, så det ikke blev så spændende, siger Viktor Fischer, der siden sin skade har haft lidt svært ved at finde tilbage i sin imponerende storform.

Derfor glæder det også FC Københavns nummer 7, at resten af holdet viser sin styrke, når han ikke gør det:

- Lykkes det, så lykkes det, og lykkes det ikke, så vinder holdet alligevel. Vi havde også vundet 3-2, hvis jeg ikke havde scoret den sidste pind. Det er altid dejligt at hjælpe til, også selvom jeg ikke spiller mine bedste kampe for tiden.

- Sådan er det. Det forventer jeg også. Man kan ikke være på toppen af sit game hele tiden. Det er interessant lige nu, hvor godt Robert (Skov red.) spiller, når jeg ikke lige spiller så godt. Det er bare så fedt at se. Vi har så mange flere spillere end mig, og det viser sig lige nu. Det er dejligt at få lukket den der snak om, at der kun er én spiller på det her hold.

- Det har jeg måtte høre flere steder fra, og det er jo røv og nøgler, siger Viktor Fischer.

Næste Superligakamp for FC København er en vigtig en af slagsen. Om en uge møder de nemlig ærkerivalerne fra Brøndby på udebane.