Icardi glæder sig over ny Inter-sejr: Vi er på rette vej
Foto: Getty Images
Serie A

Icardi glæder sig over ny Inter-sejr: Vi er på rette vej

Mauro Icardi glæder sig over Inters form og mener, at holdet er på rette vej.

For sjette gang i træk kunne Inter gå af banen som vindere efter en Serie A-kamp, da de mandag aften knuste Lazio med hele 3-0.

Det skyldtes blandt andet en god præstation af Inters argentinske angriberprofil Mauro Icardi, der scorede to mål, og han glæder sig over den gode form, klubben er i.

- Både klubben og jeg har gang i en god periode. Vi spiller godt, bortset fra kampen mod FC Barcelona, og vi vil gøre det endnu bedre, sagde Icardi til Sky Sports Italia efter kampen ifølge Football Italia.

Selv om sejren over Lazio betyder, at de nu ligger på andenpladsen i Serie A, mener Icardi, at de stadig mangler lidt for at kunne udfordre Juventus. De er dog på rette vej.

- Vi er glade for det, vi har gang i. Vi er på rette vej og vil fortsætte. Holdet er ved at blive bedre, vi arbejder på at forbedre os og spille bolden, som vi formåede at gøre meget godt i dag. Vi fandt gode rum og bevægelserne op til målene afspejler det arbejde, vi har gjort til træning hver dag, fortæller han.

Efter 10 spillerunder fører netop Juventus Serie A med 28 point, mens Inter og Napoli ligger side om side på de efterfølgende pladser med 22 point.